Vloeren

Lamett, de uitstraling van echt hout en het gemak van laminaat

Bij Lamett laminaat vloeren is het verschil tussen laminaat en houten vloeren niet of nauwelijks meer zichtbaar. Verouderingen, geoliede looks, fijn geborsteld met of zonder noesten op het oppervlak. Buiten deze optische details is het door de hedendaagse technologie zelfs mogelijk om de laminaat vloeren te leggen in een vochtige omgeving. Dit geeft ruimte aan een breed scala van de meest schitterende vloeren.

 

 

Ook leveren wij passende parket vloeren bij uw Nieuwe trap

Wanneer u kiest voor een traprenovatie van massief eiken leveren wij uiteraard een passende vloer bij deze trap. ‘Gestaag groeit de boom, jaar naar jaar schuift een nieuwe schil onder de schors, laag na laag verstevigt de stam zijn grip op de grond.’

Vloeren in Limburg of omstreken vindt u bij Venlo. Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment houten vloeren, maten en afwerkingen. Elke vloer wordt afgewerkt op maat voor uw persoonlijke smaak en voegt karakter toe aan elk interieur. Zowel privé als voor de projectmarkt. Samen zorgen wij ervoor dat uw vloer mooi blijft door de speciaal ontworpen onderhoudsproducten die uw vloer generaties lang onderhouden.

Wij leveren een compleet aanbod massief eiken vloeren, en multi vloeren. Deze worden compleet naar uw persoonlijke wensen samengesteld; soort eiken,met of zonder V-groef, met of zonder noesten, gestopt in kleur, geschaafd, gescheurd, getrommeld, geborsteld of ons nieuwe oppervlakte zuydersee, afgewerkt met een full solid hardwax olie of gelakt en of gerookt.

 

   

 

Gratis offerte aanvragen      Showroom afspraak maken.     Gratis magazine aanvragen

 

Graag geven wij de beste service en willen wij enkel kwaliteit leveren. Voorkom teleurstellingen en bestel uw 3 gratis vloerstalen.

Deze worden ook nog eens binnen 48 uur geleverd.

Kies uw gratis stalen