Trapverlichting

Chic, maar zeker ook heel veilig

Bij Venlo traprenovatie kijken we verder dan de traptreden alleen. Wanneer wij uw trap renoveren komt ook de afwerking uitgebreid aan bod. En daar hoort trapverlichting tegenwoordig ook bij. Bij maar liefst 65 % van onze gemonteerde traprenovaties is gekozen voor een vorm van LED verlichting. Kies je voor warme of koele trapverlichting? In de treden of aan de zijkanten van je trap? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Trendsetter in trapverlichting

De specialisten van Venlo traprenovatie houden nieuwe trends goed in de gaten en spelen hierop in. Wij bieden je tal van mogelijkheden om van je trap een echte eyecatcher te maken inclusief sfeervolle trapverlichting. Alle verlichtingsvormen zijn gemaakt van LED en dat is goed voor het milieu én uw portemonnee. Ons assortiment LED-lampen, -spots of -strips is de perfecte aanvulling op een karaktervolle trap die uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Welke trapverlichting kiezen?

Het aanbod trapverlichting is uitgebreid en soms zie je in dat grote aanbod van lampen, spotjes en strips niet meer welke verlichting nu precies het beste past bij jouw moderne of klassieke trap. Onze adviseurs helpen je om de keuze te maken en laten je alle mogelijkheden zien in onze showroom.

Warme én koele trapverlichting

  • Warm, wit licht – voor de zachte gloed van avondlicht in of naast je trap.
  • Koel, blauwig licht – voor energiek ochtendlicht in of naast je trap.

Afhankelijk van het gekozen materiaal en de gekozen kleur decor wordt bepaald of nu juist een warme of koude LED mooier is. Bij sommige decors bepaalt uw woning welke LED het beste past.

 

       

 

Gratis offerte aanvragen      Showroom afspraak maken     Gratis magazine aanvragen