Vloeren Limburg

U zoekt naar vloeren in Limburg? Dan kunt u bij Venlo Traprenovatie terecht. U ziet het goed, naast onze specialisatie in traprenovatie in Limburg en omstreken, kunnen wij u ook voorzien van bijvoorbeeld een nieuwe pvc, laminaat of houten vloer. Bij een Lamett vloer is het verschil tussen dit laminaat en een houten vloer bijna niet te onderscheiden. U heeft verschillende optische bewerkingen die wij kunnen uitvoeren. Denkt u aan het toepassen van verouderingen, geoliede looks of fijn geborsteld met of zonder noesten op het oppervlak.

Houten vloeren Limburg

Naast laminaat leggen wij ook houten vloeren in Limburg en omstreken. Houten vloeren hebben wij in verschillende soorten en maten. Van massief eiken vloeren tot en met multivloeren: u heeft keuze uit een ruim assortiment. Ook wat betreft de afwerkingen heeft u veel opties. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw vloer met of zonder V-groef opleveren, met of zonder noesten, in kleur gestopt, geschaafd, gescheurd, getrommeld of geborsteld. Een andere optie is om te kiezen voor onze nieuwe oppervlakte Zuydersee. Deze werken we af met een full solid hardwax olie, lak of we kunnen de vloer roken.
Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij voorzien u graag van advies. Vloeren leggen we zowel bij particulieren als zakelijke klanten. Vraag vandaag nog uw gratis stalen aan.

Gratis stalen aanvragen

Combineer nieuwe vloer en nieuwe trap

U kunt bij Venlo Traprenovatie naast een nieuwe vloer ook uw trap laten renoveren. U kunt naar onze showroom komen, zodat we u kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn. Een andere mogelijkheid is dat we bij u langskomen met onze stalen. Dat geeft u een goed beeld hoe uw trap er na renovatie uit komt te zien. Een traprenovatie voeren wij in twee dagen uit. Op die manier staan wij garant voor kwaliteit. U kunt overigens wel gewoon naar boven ‘s avonds.

Voordelen Venlo Traprenovatie

U heeft veel voordelen als u kiest voor Venlo Traprenovatie of het nu gaat om het leggen van een vloer of om het renoveren van uw trap. Kwaliteit, goede service en verantwoorde producten zijn drie waarden waar wij veel belang aan hechten. We werken dan ook alleen met innovatieve en kwalitatieve leveranciers.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact