Traprenovatie prijzen

Elk bedrijf dat te duur is heeft moeite met traprenovatie prijzen openbaar maken

Waarom geheimzinnig doen over traprenovatie prijzen? Wij doen dit niet. Venlo traprenovatie is graag transparant, duidelijk en eerlijk.  Daarom geven wij u graag een richtprijs van wat een traprenovatie kan gaan kosten.

Dit is uiteraard sterk afhankelijk van wat we moeten uitvoeren: met of zonder zijkanten, wel of geen overloop, aantal treden, een rechte of gedraaide trap, wel of geen nieuwe trapleuning en eventueel LED verlichting.

Onze prijs is concurrerend voor alle collega’s in de omgeving

Zelf een traprenovatie uitvoeren of kiezen voor een allround klussenier is prijstechnisch niet nodig, kies gewoon voor de expert.

Is Venlo Traprenovatie de goedkoopste in traprenovatie prijzen? Nee.

Wij zijn absoluut niet de goedkoopste in onze traprenovatie prijzen en dit willen wij ook niet zijn. Waarom niet?

Wij werken met de best verkrijgbare materialen, de duurste en beste lijm en kit verkrijgbaar, eigen monteurs die binding met de zaak en liefde voor het vak traprenoveren hebben.

Ook zijn wij NOOIT klaar in 1 dag! Vakwerk heeft aandacht nodig en aandacht kost tijd. Dit zit vooral in de afwerking.

Wij werken met een showroom om tegenvallende resultaten te voorkomen.

Wij zijn een klein bedrijf dat zich enkel bezig houdt met traprenovatie. Iets anders willen wij niet. Wij willen het best denkbare traprenovatiebedrijf zijn op de Nederlandse markt en zorgen dat u bij de oplevering 100% tevreden bent.

Zo ontvangen wij via onze tevreden klanten vaak nieuwe klanten.  Daarom willen wij dat u 100% tevreden wordt. Enkel zo kunnen wij concurrerend zijn tegen goedkope aanbieders en de grote jongens.

Venlo traprenovatie staat voor: de allerbeste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

 

Gratis offerte aanvragen      Showroom afspraak maken    Gratis magazine aanvragen