Trap bekleden

Het trede over trede systeem

Venlo traprenovatie heeft meer dan 10 jaar ervaring in het renoveren van trappen. Uw bestaande trap is de basis waar over heen wij die nieuwe trap (de traprenovatie) plaatsen doormiddel van het trede over trede systeem. De trap wordt voorzien van een overzettreden, gemaakt van speciaal ontwikkelde systemen. Deze voorzien zijn van een anti slip toplaag en praktisch onverslijtbaar zijn, zodat uw trap weer jarenlang mee kan. De trappen die wij renoveren worden geluiddempend verlijmd en zijn veilig en eenvoudig te onderhouden. Om deze nog veiliger te maken zijn er verschillende mogelijkheden om de trap te voorzien van verlichting.

Uw trap wordt gerenoveerd tot in perfectie, maar er komt geen hak of breekwerk aan te pas en uw wanden en vloer worden niet beschadigd. Het is daarnaast ook mogelijk om een open trap te renoveren, die u ook dicht kunt laten maken. U kunt er zelfs voor kiezen de hele overloop, compleet met de zijkanten van de trap, in dezelfde stijl op te knappen. Een trap renoveren duurt meestal twee dagen en u ontvangt tien jaar schriftelijke garantie.

Leverbaar in verschillende materialen

Iedereen heeft andere wensen en een andere inrichting en daarom zijn er meerdere materialen waarmee een traprenovatie gemaakt kan worden, onderstaand ons assortiment.

  • CPL onderhoudsvrije overzettreden
  • Massief houten overzettreden
  • Multi houten overzettreden
  • Laminaat overzettreden
  • Vinyl PVC overzettreden
  • Natuursteen overzettreden

Op dit moment zien we meer aanbieders met traprenovaties van leer, wij hebben deze niet in ons assortiment omdat wij ons enkel specialiseren op kwalitatieve oplossingen met een lange levensduur.

Wel werken wij aan een blauwstaal oplossing deze wij te mogen presenteren rond de zomer vakantie.

 

Gratis offerte aanvragenShowroom afspraak maken Gratis magazine aanvragen