Trap renoveren

Hoe gaat uw trap renoveren in zijn werk?

Van elke trede maken wij exacte mallen, ofwel kopieën van uw huidige treden. Deze mallen dienen als voorbeeld, zodat een monteur deze exact na kan maken. De overzettreden worden overgetrokken met behulp van de mallen en exact nagezaagd.

Nadat alle onderdelen op maat gemaakt zijn, worden deze gecontroleerd. Als alle trapdelen passen, worden deze verlijmd met een speciale polyurethaanlijm. De PU lijm zorgt ervoor dat er een flexibele laag tussen de trap en de overzettreden komt, met als voordeel dat loopgeluid enorm wordt gedempt. Vaak geeft de nieuwe trede meer stevigheid, waardoor de kraak ook vaak verdwijnt uit uw oude trap.

Als alle onderdelen verlijmd zijn, kitten wij alles af, ruimen netjes op en maken alles mooi schoon. Het renoveren van uw trap doen wij in de regel in 2 dagen; wel kunt u gewoon ’s avonds naar boven.

De trap renoveren: voor elk huis een ander interieur en stijl

Als we uw trap renoveren, maakt u eerst de keuze voor de stijl. Waar houdt u van? Ons assortiment overzettreden bestaat uit allerlei stijlen, zoals klassiek, trendy en vintage. Wij hebben tijdloze dessins en kleuren die in ieder interieur kunnen worden toegepast. De mooie hout- en steendecors hebben een natuurlijke uitstraling en geven uw interieur sfeer en warmte.

Maak een afspraak bij ons in de showroom en overtuig u zelf van uw mooiste traprenovatie.

Veilige en onderhoudsvrije traprenovaties

Een gerenoveerde trap schoonmaken is heel eenvoudig. Dat doet u gewoon met een vochtige doek. Stof, vuil en strepen verdwijnen heel gemakkelijk. Ook kunt u de treden stofzuigen, maar in principe is dit niet nodig. Een vochtige doek is voldoende en bovendien ook veiliger dan het stofzuigen van uw trap (wat een gevaarlijke huishoudelijke klus blijft!) Uw trap blijft jarenlang als nieuw, dankzij de harde toplaag.

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het renoveren van verschillende trappen. Met het trede over trede systeem zijn wij uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde traprenovatie bedrijven in Nederland. Het gedreven team bestaat uit klantgerichte professionals die elke dag weer zorgen voor de mooiste projecten. Wij zetten alles in het werk voor 100% klanttevredenheid.

 

Gratis offerte aanvragenShowroom afspraak maken Gratis magazine aanvragen