Showroom

VENLO TRAPRENOVATIE IS VERHUIST !!! AAN DEZE PAGINA WORDT GEWERKT

We hadden voorheen de oudste traprenovatie showroom van Nederland nu waarschijnlijk ook nog eens de allermooiste, U bent van harte welkom om onze trappen te komen bezichtigen.

     

     

De voordelen van een showroom

Een traprenovatie van Venlo begint in de showroom.

Voor een traprenovatie kunt u kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen. Vaak kiezen mensen ervoor de wangen (zijkanten van de trap) zelf te schilderen. Ook kunt u kiezen voor nieuwe wangen, wangen met LED verlichting, of LED verlichting onder de treden. En wat te doen met uw overloop of zelfs bovenverdieping?

Zo kunt u een goed overwogen beslissing maken over wat u nu echt mooi vindt. Een trap met witte stootborden, of misschien van RVS. Welke trapleuning past het beste bij uw keuze? Een trapleuning in het zelfde decor, een RVS trapleuning eventueel met geïntergreerde LED verlichting. Creeër samen met onze adviseur een unieke trap die het beste past in uw interieur. In onze showroom (de eerste traprenovatie showroom in Nederland) ziet u alle materialen, kleuren en mogelijkheden. Geniet op uw gemak van een kopje koffie of thee terwijl wij u de mogelijkheden laten zien.  Juist in onze showroom krijgt u een goed beeld van de diverse mogelijkheden.

Neem een aantal foto’s mee van uw trap (op de telefoon of camera) en tel het aantal stootborden.Wanneer u de treden telt, tel dan incl. de overloop. Liever horen wij hoeveel stootborden u heeft.

Indien nodig komen wij bij u thuis met de uitgekozen kleurstalen en bekijken wij dan hoe wij de exacte afwerking gaan uitvoeren.  Onze showroom is enkel geopend op afspraak.

Onze Showroom, bestaat uit 5 verschillende ruimten:

Stair Design Studio.

Ons Stair Design Studio biedt u de mogelijkheid om zelf met trap stalen uw eigen persoonlijke traprenovatie samen te stellen, deze ruimte bestaat uit een wand met 50 verschillende kleuren CPL overzettreden. Voor deze wand zijn 6 trappen opgesteld van 3 treden hoog. Daar kunt u de treden uit de wand op plaatsen en zo zelf 6 verschillende trappen die het meest overeenkomen met uw persoonlijke smaak naast elkaar kunt opstellen. Zo krijgt u ook een goed beeld van het ware decor. Wij zijn er van overtuigd dat een klein staaltje geen goed beeld geeft van de ware oppervlakte.

Venlo Vloerengalerie

In onze vloeren galerie vindt u diverse merken laminaat vloeren, waaronder de volledige collectie van Youre Floor. Wij hebben een groot aanbod in laminaat vloeren in alle prijsgroepen. Laminaat vloeren van ongekende kwaliteit voor in de woonkamer, maar ook laminaat vloeren met een goede prijs-kwaliteit verhouding voor in uw slaapkamer. Zoekt u een laminaatvloer met het uiterlijk van een parketvloer die bijna niet van echt hout is te onderscheiden? Vraag dan naar onze Vintage Design vloeren; laminaat vloeren met het uiterlijk van parket, maar dan wel onderhoudsvrij.

De Houtkamer

Dit is onze houten vloeren en traprenovatieruimte waar u alles vindt voor de perfecte vloer en traprenovatie in echt hout; alles uit hetzelfde hout gesneden.

Wij leveren eiken vloeren en traprenovatie in maatwerk. Dit wil zeggen niet uit voorraad, maar precies zoals u dit wenst. Bij ons zijn alle eiken producten maatwerk.

De mogelijkheden hierin zijn eindeloos: geborsteld, getrommeld, zuydersee, gestopt, geschuurd, geolied, gelakt en gebeitst. U mag het zeggen!