Waarom Venlo?

Maak kennis met onze showroom en laat u uitgebreid informeren

Kiezen voor kwaliteit

Venlo traprenovatie is gespecialiseerd in het renoveren, repareren en bekleden van oude én nieuwe trappen. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en ervaren traprenovatie monteurs. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gingen vele tevreden klanten u voor.

Vakkennis op niveau

Een mooie trap begint bij een goed advies. Niet van een vertegenwoordiger met twee linkerhanden, maar van een adviseur die het vak van trappen renoveren verstaat. Graag nodigen wij u uit in onze showroom om uw wensen en keuzes in kaart te brengen. Indien nodig inspecteren wij de trap bij u thuis en bekijken en bespreken we daar verder uw keuzes en wensen. U ontvangt van ons in de showroom reeds de offerte (op basis van foto’s en het aantal treden).

Net een trede hoger in kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van traprenovatie is een solide montage van uw trap gegarandeerd. Daarnaast werken wij nauw samen met bedrijven die A-merken leveren van de allerhoogste kwaliteit op het gebied van traprenovatie, trapleuningen en vloeren.

Onze service, uw waarborg

Bij een trap van topkwaliteit hoort ook een topservice. Wij leveren binnen 2 dagen een gerenoveerde trap (in tegenstelling tot alle andere aanbieders werken wij de trap niet op dezelfde dag af, vakwerk verdient aandacht en aandacht kost tijd)… en laten uw woning uiteraard keurig schoon weer achter. U kunt diezelfde avond nog over uw nieuwe trap op naar boven! Bovendien is Venlo traprenovatie CBW-erkend. Toch vragen wij geen aanbetaling.

 

 

Gratis offerte aanvragen      Showroom afspraak maken     Gratis magazine aanvragen