CPL Wood

Een traprenovatie van Continue Pressure Laminate

Bent u op zoek naar een mooie en onderhoudsvrije trap? Kies dan voor onze CPL-traptreden.

CPL staat voor Continue Pressure Laminate, het sterkst verkrijgbare materiaal voor overzettreden dat veel langer mee gaat dan gewone laminaatvarianten. Treden met een CPL-toplaag hebben een mooie houtstructuur met antisliplaag en zijn kras- en slijtvast.

Uiteraard zijn er meer goede aanbieders van traprenovaties en predikt elke priester voor zijn eigen kerk. Daarom hebben wij er voor gekozen om alle goede fabrikanten in ons assortiment op te nemen en aan te bieden. Dit kan omdat wij werken met een showroom. Zo hebben wij meer dan 50  decors CPL overzettreden in ons assortiment en kunnen wij elk decor aanbieden voor de juiste prijs. Beperk u niet tot een keuze uit 12 kleuren, maar ga enkel voor het decor dat het best past in uw interieur.Hieronder vindt u een overzicht van onze prachtige decors.

Kiest u voor landelijk, modern of klassiek? Venlo Traprenovatie heeft voor ieder interieur de mooiste trap.

De CPL Wood Collectie

Bestaat uit verschillende houtstructuren van licht tot donker, wat u ook kiest, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit

 

 

 

 

 

De beste kwaliteit overzettreden.

Wat maakt nu dat deze overzettrede van de beste kwaliteit is? Het begint bij de drager (de kern). Deze dient van HDF-E1 te zijn. dit is een MDF variant van hardere kwaliteit. De tegenzetlaag aan de binnenkant voorkomt kromtrekken. Deze dient net zo sterk te zijn als de toplaag. Dan een minimale CPL toplaag met de waarde AC4 klasse 32. AC4 is een aanduiding voor de slijtvastheid van laminaat. Denk daarbij dat AC5 het hoogste is en dat dit voor intensief commercieel gebruik is. De meeste aangeboden overzettreden voldoen aan deze norm AC5- Klasse 33. Het belangrijkste van de treden is de antislip laag met een waarde van minimaal R8. Al hebben vele nieuwe decors reeds een antislip laag van R10 (dit is gelijk aan PVC-vinyl).

 

Certificering volgens DIN ISO 9001

        

          V   Zeer slijtvaste HPL toplaag – AC 4 / AC 5
          V   Slijtvastheid klasse 32 / klasse 33
          V   R9 antislip volgens DIN 51130
          V   HDF kwaliteit E1 V438
          V   Schokbestendig volgens EN 438
          V   B1 Brandvertragend volgens DIN 4102
          V   11 mm dik
          V   CPL dikte 0,6 mm
          V   tegenkeerniveau trede 0,6 mm