Traprenovatie Limburg

Traprenovatie Limburg
Voor traprenovatie in Limburg kunt u terecht bij de specialist: Venlo Traprenovatie. Met ruim 10 jaar ervaring in renoveren en het bekleden van de trap, staat u bij ons op kwaliteit. Maak een afspraak en kom eens langs bij ons in de showroom. Zo kunt u direct inspiratie opdoen voor de bekleding van uw trap en geven wij u graag vrijblijvend advies.

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

Voordelen Venlo Traprenovatie voor traprenovatie Limburg

Als u kiest voor ons voor uw traprenovatie in Limburg of omstreken, dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo kunnen wij de traprenovatie al in 2 dagen uitvoeren (wij werken de trap niet in één dag af omdat wij vakwerk leveren en veel tijd besteden aan een perfecte afwerking van uw trap). Wij hebben een groot assortiment waarbij u de keuze heeft uit verschillende materialen. Hierbij kunt u denken aan hout, graniet, natuursteen, vinyl of CPL (Continue Pressure Laminat). Dit ijzersterke materiaal voor overzettreden gaat vele malen langer mee dan gewone laminaat varianten. U krijgt bij Venlo Traprenovatie 10 jaar garantie en wij zijn CBW-erkend. In de praktijk betekent dit voor u een onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. Bovendien werken wij zonder aanbetaling.

Kenmerkend voor onze collectie is dat onze overzettreden duurzaam en veilig zijn (vanwege het anti-slip oppervlak). Als wij uw trap verlijmen, doen wij dit geluiddempend. De trap is na renovatie eveneens schoon en hygiënisch en zeer onderhoudsvriendelijk.

Prijzen traprenovatie

Wij geven u graag een richtprijs voor uw traprenovatie. Er zijn geen vaste prijzen te noemen omdat de prijs gebaseerd is op uw materiaalkeuze, de huidige situatie bij u thuis, de soort trap die u heeft (gedraaid of recht) en de opties die u kiest (met of zonder ledverlichting en/of trapleuning). Hoewel wij niet de goedkoopste zijn, bent u wel verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Niet voor niets werken wij met de beste materialen en zeer vakkundige monteurs met passie voor hun werk. En dat ziet u zeker terug in het eindresultaat.

Wij richten ons op Zuid-Nederland, maar als u in Amsterdam woonachtig bent en u heeft van ons gehoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact met Venlo Traprenovatie