Trapleuningen Limburg

Bent u op zoek naar trapleuningen in Limburg omdat u wel eens wat nieuws wilt? Of heeft u uw trap onlangs laten renoveren en is de trapleuning erbij ingeschoten? Doe dan een beroep op Venlo Traprenovatie. Naast een complete renovatie van uw trap, kunt u ons ook alleen inschakelen voor uw trapleuning.

Assortiment trapleuningen Limburg

Venlo Traprenovatie beschikt over een breed assortiment trapleuningen in Limburg. Of u nu kiest voor een RVS trapleuning, een eiken trapleuning (al dan niet van steigerhout) of een trapleuning met LED spots: er zijn veel mogelijkheden. Wij kunnen zelfs uw trapleuning van RVS op maat walsen en voorzien van een glooiing op maat. Daarbij bent u altijd verzekerd van kwaliteit en een vakkundige montage. Trapleuningen zijn zowel buiten als binnen te gebruiken. Wij komen graag bij ons langs om uw situatie te bekijken en u te adviseren over de beste trapleuning voor uw trap. Bent u zich nog aan het oriënteren? Kom gerust langs in onze showroom en laat u inspireren door onze producten.

Over Venlo Traprenovatie

Wanneer u Venlo Traprenovatie inschakelt voor uw gehele traprenovatie of de montage van een trapleuning bij uw gloednieuwe trap, zijn er verschillende voordelen waarvan u kunt profiteren. Onze vakkennis staat buiten kijf! Niet voor niets hebben wij meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om traprenovatie. Onze ervaren trap monteurs werken enkel met de beste materialen en zijn gespecialiseerd in het renoveren van uw trap. U kunt tevens een beroep op hen doen voor het bekleden en repareren van oude en nieuwe trappen en trapleuningen.

CBW-Erkend

Venlo Traprenovatie is CBW-erkend. Dat wil zeggen dat wij u als consument extra goed beschermen. Wij leven regels na die u als consument extra zekerheid geeft als u iets koopt. Voorbeelden zijn veilig aanbetalen (aan)betalen, een onpartijdige klachtenafhandeling en garantie. Zo krijgt u 10 jaar garantie op fabricagefouten, slijtage en montage bij onze CPL overzettreden.

Wilt u meer informatie over het laten monteren van een nieuwe trapleuning of heeft u al voor ogen welke trapleuning het moet worden? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of maak vandaag nog een afspraak.

Maak een afspraak