CBW-Erkend

Meer zekerheid met CBW-erkend

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 zekerheden. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. De CBW-erkend-zekerheden wordt alleen verstrekt door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food.

 

                                  

Woonwinkels

Woonwinkels (meubels, keukens, vloeren, traprenovatie, badkamers, gordijnen, zonwering, e.d.)  kunnen CBW-erkend worden als aan de voorwaarden voor het verkrijgen van het deelnemerschap is voldaan en de winkel belooft de CBW-erkend-voorwaarden te hanteren.

De SEW en de SG CBW

Men neemt dan deel aan de Stichting Erkenning Wonenbranche (SEW) en Stichting Garantieregelingen CBW (SG CBW). De deelnemers bieden daarmee de consument garanties die andere winkels niet kunnen bieden.

 

 

Gratis offerte aanvragen      Showroom afspraak maken     Gratis magazine aanvragen